Vaikeinta on tämä välivaihe. Vaimo haluaisi, että asuisin vielä kotona eikä kerrottaisi lapsille erosta. Minä haluaisin saada kaikki nopeasti järjestykseen. Häntä myös arveluttaa taloudelliset vaikeudet. No niistäkin selviää. Hän on halunuut tehdä päätöksiä, muttei ottaa niistä vastuuta! Tai siis tältä minusta välillä tuntuu.

Myös fyysisen läheisyyden puute häiritsee. Viimeinen eroottinen kokemukseni oli Thaihieronnassa Turussa. No aika kliininen juttu, mutta lähtipä pahimmat paineet. Haluaisin yhä seksiä vaimoni kanssa, vaan hän ei. Välillä ajattelen, että hän haluaa vain kostaa minulle. En haluaisi, että alamme vihata toisiamme. Olisin valmis asumaan täällä, jos tuo seksipuoli saataisiin hoidettua. Ei taida onnistua. Parempi ehkä niin. Nyt tunnen itseni eunukiksi talonmieheksi tai kuhnuriksi. Haluaisin säilyttää itsekunnioitukseni rippeet. Kai minun vaan pitää lähteä.

Sovimme yhteishuoltajuudesta, muutta äidin lähihuoltajuudesta ja 175 €:n elatusmaksusta ja että hyvitän viidellä tonnilla mökkivelasta. Hänen opintolainojaan ei kuulemma pidä huomioida. Talostamme on lainaa jotain 125.000 ja sen arvo lienee noin 250.000. Molemmille jää siis pieni pääoma. 

Synkkiä ajatuksia illalla ja aamulla. Näen itseni työttömänä, varattomana, kodittomana ja perheettömänä alkoholistina! Pitäisi kai käydä sivulla www.miestenkriisikeskus.net.

Laitoin nettiin deitti-ilmoituksen ja sain tosi nopeasti muutaman hyvän vastauksen. Onkoihan järkevää yrittää näin nopeasti rakentaa jotain uutta? No tässäkään asiassa ei taida yhtä totuutta olla. Vaimo oli vahingossa käynyt sähköpostillani ja löytänyt ne -ei kuulemma lukenut. Siitäkin tuli huutoa! Minä en ikinä kävisi toisen meileillä tai kännykässä, en avaa edes mainospostia tai lue postikortteja.

Välillä on positiivisuuspuuska ja vahva usko siihen, että kaikki menee hyvin. Välillä taas niin mustaa! Nämäkin kai menevät ohi.

Ai niin onhan tässä tullut kutsujakin: kavereiden pikkujoulut 15.12., Uuden vuoden bileet Veskulla ja Sadun nelikymppiset Loppiaisena. Taidan mennä niihin kaikkiin.

No tänään lasten itsenäissypäiväjuhlaan ja illalla kai Linnan juhlat TV:stä.